بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: حمیدرضا خزاعی


موارد یافت شده: 94

1 - Study of Drought Stress Patterns in Khorasan Province using Climatic-Agricultural Indices (چکیده)
2 - Vulnerability assessment of wheat and maize production affected by drought and climate change (چکیده)
3 - بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی ( Origanum vulgare subsp. virid ( در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست (چکیده)
4 - ارزیابی نقش ویژگی های ریخت شناسی ریشه گیاه تریتیکاله(Triticale spp) در تولید دانه تحت شرایط کمبود آب (چکیده)
5 - تاثیر تنش رطوبتی بر توزیع و گسترش ریشه و بخش هوایی چهار ژنوتیپ تریتیکاله (چکیده)
6 - CHLOROPHYLL FLUORESCENCE AS AN INDEX FOR FREEZING TOLERANCE IN FALL SUGAR BEET (BETA VULGARIS L.) CULTIVARS (چکیده)
7 - Investigating the effects of urea, Azocompost and cutting on quantitative and qualitative characteristics of Oregano (Origanum vulgare virid) (چکیده)
8 - بررسی تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن شیمیایی و آلی بر عملکرد اقتصادی و کارایی مصرف نیتروژن مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare L.) تحت شرایط‌های اقلیمی یزد و مشهد (چکیده)
9 - Effects of Osmo-Hydropriming and Drought Stress on Seed Germination and Seedling Growth of Rye (Secale Montanum) (چکیده)
10 - بررسی اثر هیدروپرایمینگ بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت در شرایط کنترل شده (چکیده)
11 - تأثیر تنش خشکی و سطوح مختلف نیتروژن خاک بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی ارقام سورگوم دانه‌ای در شرایط گلخانه (چکیده)
12 - بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر خصوصیات و عملکرد علوفه ای کوشیا در آبیاری با دو سطح شوری (چکیده)
13 - Effects of drought stress on quantitative and qualitative yield and antioxidative activity of Bunium persicum (چکیده)
14 - ارزیابی میزان تحمل به سرما در ژنوتیپهای عدس با بهره گیری از شاخص نشت الکترولیت ها (چکیده)
15 - ارزیابی تحمل ژنوتیپ های عدس Lens culinaris Medik به دماهای یخ زدگی با استفاده از عوامل فلورسانس کلروفیل (چکیده)
16 - ارزیابی تحمل به انجماد در ژنوتیپ های عدس(Lens culinarisMedik.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
17 - ارزیابی شاخص های مورفوفیزیولوژیک ارقام چغندرقند پاییزه تحت شرایط تنش یخ زدگی در مرحله گیاهچه ای (چکیده)
18 - مطالعه فلور علفهای هرز مزارع عدس (Lens culinaris) شهرستان خرم آباد (چکیده)
19 - بررسی تأثیر غلظت و نوع ماده هیومیکی بعنوان پیشتیمار بر جوانه زنی و خصوصیات دانه رستهای دو رقم تریتیکاله (Triticosecale hexaploide Lart.) (چکیده)
20 - مطالعه اثر کاربرد مواد آلی، کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم علوفه ای (Sorghum bicolor) (چکیده)
21 - اثر تنش خشکی بر وضعیت آبی و نشت الکترولیت برگ، فتوسنتز و فلورسانس کلروفیل در مراحل مختلف رشدی دو توده کوشیا (Kochia scoparia) در شرایط شور (چکیده)
22 - بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر عملکرد، فتوسنتز و پیگمانتهای Allium ) فتوسنتزی، کلروفیل و غلظت نیتروژن اجزای گیاه دارویی و صنعتی موسیر (چکیده)
23 - اثر تراکم بر شاخص های فیزیولوژیک رشد مرزه (Satureja hortensis L.)و شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) در کشت مخلوط (چکیده)
24 - خصوصیات جوانه‌زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ‌های تریتیکاله (Triticale hexaploide Lart) تحت تاثیر پتانسیل‌های متفاوت ناشی از شوری و خشکی (چکیده)
25 - بررسی اثر تنش یخ زدگی بر میزان نشت الکترولیت ها در گیاه دارویی و صنعتی موسیر (Allium altissimum Regel.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
26 - بررسی اثر کاربرد مواد آلی، کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید (چکیده)
27 - تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی (چکیده)
28 - تأثیر شوری آب آبیاری بر صفات ریشه دو رقم حساس و مقاوم به شوری گندم وارتباط آن با عملکرد دانه در شرایط گلخانه (چکیده)
29 - مطالعه خصوصیات فیزیولوژیک و فعالیت آنزیم سوپر اکسید دسموتاز دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم در مراحل مختلف رشد در اثر آبیاری با آب شور (چکیده)
30 - Application times and concentration of humic acid impact on aboveground biomass and oil production of hyssop (Hyssopus officinalis) (چکیده)
31 - تاثیر سطوح مختلف شوری بر میزان دانه و اجزای عملکرد تک بوته، خصوصیات مرفولوژیک و میزان کلروفیل برگ گیاه کنجد (چکیده)
32 - تأثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر برخی ویژگی های مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی خرفه(Portulaca oleracea L.) (چکیده)
33 - تاثیر رژیم آبیاری بر خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کارآیی مصرف آب سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
34 - بررسی اثرات برخی صفات مهم زراعی بر عملکرد سیب زمینی وامکان تعیین زمان نیاز گیاه سیب زمینی به کود نیتروژن با استفاده از دستگاه کلروفیل متر (چکیده)
35 - تأثیر تراکم و الگوی کشت مخلوط (درهم و ردیفی) ارزن و سویا بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه آنها در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
36 - اثر تراکم بر خصوصیات زراعی و عملکرد مرزه (Sature hortensis L.) و شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) در کشت مخلوط (چکیده)
37 - مطالعه تاثیر رژیم آبیاری بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی (Solanum tuberosum L.) سه رقم سیب زمینی (چکیده)
38 - Freezing tolerance of lentil (Lens culinaris Medik.) genotypes under laboratory conditions (چکیده)
39 - بررسی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی ماریتیغال (Silybum marianum L.) در پاسخ به کودهای آلی، بیولوژیک و شیمیایی (چکیده)
40 - مطالعه اثرات تنش یخ زدگی بر سیستم فتوسنتزی ارقام چغندر قند پاییزه (چکیده)
41 - ارزیابی تحمل ارقام چغندر قند( Beta vulgaris L.) به دماهای انجماد تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
42 - تحمل به یخ زدگی در چند گونه علف چمنی تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
43 - بررسی روابط همبستگی بین شاخص های مورفوفیزیولوژیک ارقام چغندرقند پاییزه تحت شرایط تنش یخ زدگی در مرحله گیاهچه ای (چکیده)
44 - بررسی تاثیر کود سرک نیتروژن با استفاده از کلروفیل متر بر عملکرد و اجزاء عملکرد سیب زمینی رقم آگریا (چکیده)
45 - بررسی تأثیر کودهای دامی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی ماریتیغال( Silybum marianum) (چکیده)
46 - بررسی اثر تاریخ های کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد چهار توده بومی زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
47 - بررسی تأثیر سطوح شوری و سیلیسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه گیاه خرفه(Portulaca oleracea L.) (چکیده)
48 - مطالعه اثر اسید هیومیک بر جوانه زنی چهار رقم گندم پاییزه (سایونز و سبلان) وبهاره (چمران و پیشتاز) (چکیده)
49 - تأثیر محدودیت رطوبتی بر عملکرد و توزیع ماده خشک بین اندامهای هوایی و ریشه تحت شرایط کنترل شده (Triticosecale×Wittmack) تک بوته ژنوتیپهای تریتیکاله (چکیده)
50 - اثر کاربرد اسید هیومیک در آب آبیاری بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت (چکیده)
51 - EFFECT OF DROUGHT STRESS ON WATER STATUS, ELECROLYTE LEAKAGE AND ENZYMATIC ANTIOXIDANTS OF KOCHIA (KOCHIA SCOPARIA) UNDER SALINE CONDITION (چکیده)
52 - اثرات تنش های شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی بذر ماریتیغال (Silybum marianum) (چکیده)
53 - تأثیر محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (چکیده)
54 - تاثیر مقادیر فسفر تحت شرایط کمبود ابیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی اندام هوایی ژنوتیپ های عدس (چکیده)
55 - تاثیر مقادیر فسفر و تنش ابیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی ریشه ژنوتیپ های عدس (چکیده)
56 - بررسی تاثیر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی ذرت (Zea maiz L.) در شرایط کنترل شده (چکیده)
57 - EFFECTS OF GAMMA RADIATION ON GERMINATION AND PHYSIOLOGICAL ASPECTS OF WHEAT (TRITICUM AESTIVUM L.) SEEDLINGS (چکیده)
58 - بررسی اثر سطوح فسفر بر مسزان کلروفیل و تجمع فسفر و عملکرد ارزن دم روباهی و ارزن خوشه ای در شرایط تنش خشکی (چکیده)
59 - بررسی اثرات تعدیل کنندگی کاربرد خاکی و محلولپاشی کلرید پتاسیم و کلرید کلسیم بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه سورگوم (چکیده)
60 - بررسی اثرهورمون های جیبرلین، بنزیل آدنین و زآتین و درجه حرارت بر شکست خواب ریز غده سیب زمینی (چکیده)
61 - تأثیر سطوح مختلف شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان برگ وخصوصیات فیزیولوژیک گیاه کنجد(Sesamum indicum L.) (چکیده)
62 - تاثیر تناوبهای زراعی متفاوت بر ظهور گونه های مختلف علفهای هرز (چکیده)
63 - ارزیابی پاسخ جوامع علفهای هرز به شرایط محیطی مزارع چغندر قند (چکیده)
64 - اثرات خوسرمایی بر تحمل به سرمای گندم (Triticum aestivum) تحت شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
65 - بررسی ساختار جوامع علفهای هرز در مزارع چغندر قند(Beta vulgaris L.) استانهای خراسان رضوی وشمالی (چکیده)
66 - تاثیر تنش خشکی و مقادیر فسفر بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گندم (چکیده)
67 - ارزیابی تحمل به یخ زدگی ژنوتیپ های عدس (Lens culinaris Medik.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
68 - ارزیابی میزان تحمل به سرما در ژنوتیپ های عدس با بهره گیری از شاخص نشت الکترولیت (چکیده)
69 - تغییرات RWC , LAI و کلروفیل سورگوم با مصرف پتاسیم و سدیم در شرائط تنش شوری (چکیده)
70 - بررسی اثرات کلسیم و پتاسیم برسورگوم در شرائط تنش شوری (چکیده)
71 - اثر تراکم بوته و مرحله فنولوژیک برداشت بر عملکرد روغن و پروتئین کوشیا در شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
72 - اثر اسید هیومیک بر رشد ریشه و بخش هوایی ارقام سایونز و سبلان (چکیده)
73 - Effect of summer savory (Satureja hortensis L.) density on essential oil yield to Persian clover (Trifolium resupinatum L.) intercropping (چکیده)
74 - بررسی اثرمدیریت کود سرک نیتروژن با استفاده از کلروفیل متر برعملکرد و خصوصیات کیفی سیب زمینی رقم آگریا در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
75 - بررسی اثرات اللوپاتی آفتابگردان بر جوانه زنه و رشد علف های هرز تاج خروس و سلمه تره (چکیده)
76 - Effect of irrigation frequency and planting density on herbage biomass and oil production of Thyme (Thymus vulgaris) and Hyssop-Hyssopus officinalis (چکیده)
77 - بررسی نیازهای اگرواکولوژیک گیاه کلپوره (چکیده)
78 - بررسی توانایی جدایه های باکتریایی در تولید هیدروژن سیانید و اثرات آنها بر رشد چاودار (چکیده)
79 - کنترل بیولوژیک تاج خروس و جو وحشی توسط باکتری های سیانوژن خاک زی (چکیده)
80 - Study on the effect of drought stress on morphological and physiological characteristic of millets (چکیده)
81 - ارزیابی تحمل به سرمای ارقام گندم در شرایط مزرعه (چکیده)
82 - Effects of Drought Stress and Defoliation on Sunflower (چکیده)
83 - اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلایکول بر جوانه زنی نخود (چکیده)
84 - اثر تراکم بوته و تعدادچین بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه و دانه کوشیا (چکیده)
85 - بررسی اثرات الیلوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز تاج خروس و سلمه تره (چکیده)
86 - بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری و میزان کشت بذر بر عملکرد و اجزاء عملکرد و کیفیت گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
87 - اثر تنش خشکی پس از گرده افشانی بر ویژگی های فیزیولوژیک و میزان آنتی اکسیدان های موجود در ارقام مختلف (چکیده)
88 - تأثیرسطوح فسفر بر میزان‌کلروفیل، تجمع فسفر در برگ پرچمی و عملکرد ارزن دم روباهی (.Setaria italica L) (چکیده)
89 - تاثیر تنش خشکی بر رشد ریشه و توزیع ماده خشک بین ریشه و بخش هوایی در ارقام مقاوم و حساس گندم (چکیده)
90 - ارزیابی تحمل به یخ‌زدگی در ارقام گندم تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
91 - تأثير سطوح مختلف شوري بر ميزان آنزيم‌هاي آنتي اکسيدان برگ وخصوصيات فيزيولوژيک گياه کنجد(Sesamum indicum L.) (چکیده)
92 - Effects of Salinity on Carbon Isotope Discrimination of Shoot and Grain of Salt-Tolerant and Salt-Sensitive Wheat Cultivars (چکیده)
93 - تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر واکنش دو رقم گندم مقاوم و حساس به کمبود آب (چکیده)
94 - بررسی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک انواع ارزن در رژیم های مختلف آبیاری (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر